Notícies

Gimcana de Carnestoltes 2018

Divendres passat vam gaudir de la celebració de carnestoltes. Abans d’explicar el que vam fer, agrair a tots els alumnes la seva predisposició, energia, ganes i entusiasme durant tota la jornada.

Els professors, o artistes de Bollywood per un dia, van organitzar dues gimcanes, una pel matí i una altre per la tarda. Els alumnes van ser rebuts pels rebuts a les seves aules on se’ls hi va donar un passaport que constava de les diferents proves a realitzar i la localització de les mateixes, tant al centre com a les rodalies de l’escola.

Durant tot el matí i la tarda, els alumnes van anar amunt i avall fent les diferents proves que els professors tenien preparades i amb les quals obtenien una puntuació. A més a més van poder fer una parada al forn del barri per esmorzar o berenar. A les 12 els del matí i a les 18 els de la tarda, vam sortir al pati on es va fer la última prova, valoració de la disfressa, que puntuava doble i amb la qual vam fer el recompte final de punts.

Es van donar tres premis al matí i tres premis a la tarda, els tercers classificats van ser obsequiats amb un esmorzar o berenar al Forn del Barri, els segons classificats van rebre un dinar a l’Skipper i finalment els guanyadors de les dues gimcanes van rebre entrades per una sessió de Room Scape.

Un cop més gràcies a tots per participar!!!

Podeu veure totes les fotos al:

 

Racó d'imatges

 

Dia internacional per a l’eliminació de la violència #obrimelsulls25N

En motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones els alumnes d’Educació Infantil han creat una exposició a l’entrada del Centre que pretén sensibilitzar i conscienciar a tots els joves i a tota la comunitat educativa sobre la importància de la prevenció i la detecció de les relacions abusives de parella.. Amb la col·laboració d’altres cursos, com  els alumnes de Desenvolupament d’Aplicacions Web, han plasmat al terra les petjades de totes les dones que ens han deixat aquest any en motiu d’aquesta lacra. A més a més, a través de missatges a les parets ens interpel·len per tal de que prenguem consciència. Us adjuntem un recull fotogràfic per tal de que ho pugueu observar.

#obrimelsulls25N

Mira les fotos al següent link: 

https://www.escolesnuria.cat/ca/el-centre/rac%C3%B3-d%C3%ADmatges.html?idx=1&albid=6491205299295338913&back=gallery&tpl=37ecfc600c1c2098bb37ca8b83457a34

 

 

 

 

Nou curs 2017/2018

El curs ja camina de valent, el curs 2017/2018  ha començat amb l’oferta de vuit cicles formatius. Enguany al Centre es pot fer Gestió Administrativa, Cures Auxiliar d’Infermeria i Sistemes Microinformàtics i Xarxes, es tracta de Cicles de Grau Mitjà. Per altra banda, compte amb els Cicles de Màrqueting i Publicitat, Administració i Finances, Assistència a la Direcció, Educació Infantil i Desenvolupament d’Aplicacions Web, tots aquests de Grau Superior. A més a més comptem amb el grup de Proves d’Accés a Grau Superior i els cursos per adults continuen en marxa a través dels companys de Qualitat i Formació.

Que tingueu tots un molt bon curs!!!

logo cefpnuria n

Els finalistes del Talent Factory 2017 viatgen a Brussel·les

 

En Gursewak Singh i en Santi Guzmán de 2n de Gestió Administrativa van viatjar el dia 10, 11 i 12 de juliol a Brussel·les, aquest viatge forma part del premi per haver quedat finalistes al concurs Talent Factory Gavà/Viladecans 2017.

El viatge va començar amb una visita pel centre de Brussel·les, van visitar la Gran Plaça, el Manneken Pis i van passejar pel cor de la capital belga tot menjant un gofre, un dolç denominació d’origen Bèlgica. Tot seguit i havent dinat es van dirigir a les instal·lacions de Finnova, una fundació europea que promou la cooperació internacional i interregional generant idees innovadores i convertint-les en projectes que puguin ser finançats per la Comissió Europea. Seguidament de Finnova es van dirigir a les instal·lacions que Microsoft té a la capital europea, un centre per a la creació i generació d’idees i per al suport a aquestes. Per acabar el dia van poder gaudir d’un sopar debat davant la Comissió Europea amb Massimiliano Dragoni, director general per a les comunicacions, xarxes, continguts i tecnologia, i amb Andrea Gerosa, Chief Thinker del lobby Think Young.

El dimarts van visitar la Delegació del Govern de la Generalitat a Brussel·les, els va rebre la directora d’ACCIÓ Ana Coelho, encarregats de promocionar l’economia catalana a Bèlgica, Holanda i Luxemburg. Posteriorment es van dirigir a l’Europarlament, van ser rebuts per Jaume Duch, Director General de Comunicació de l’Europarlament i per Francesc Gambús, Eurodiputat. Posteriorment van realitzar una visita guiada per l’Hemicicle de l’Europarlament. La jornada va acabar amb un sopar amb l’eurodiputat Gambús en un restaurant de cuina belga.

Per acabar el viatge, dimecres els van citar a la seu de la Cambra de Comerç a Brussel·les on els varen explicar les facilitats i els ajuts que poden oferir a les empreses que vulguin internacionalitzar-se i dels recursos als quals poden disposar les empreses i startups.

Va ser un viatge molt enriquidor on els alumnes van poder copsar de primera mà totes les oportunitats que es desprenen de la Unió Europea. 

Pitja aquí per veure les fotografies

 

2n premi al Talent Factory Gavà-Viladecans 2016/2017

Gursewak Singh i Santiago Guzmán, alumnes de 2n de Gestió Administrativa, han guanyat el 2n premi del Talent Factory Gavà-Viladecans 2016/2017. El premi consta d’un viatge a Brusel·les on els alumnes podran visitar projectes innovadors a escala europea i a més a més visitar la capital belga, seu de la Unió Europea.  

En Gurse i en Santi van presentar una motxilla que incorpora un llit desplegable que va dirigida als sense sostre que malviuen a les ciutats, un disseny ben estudiat, resistent i de mides acceptables per ser transportat d’un lloc a l’altre i on poder transportar les seves pertinences i a més a més poder fer servir el llit de manera còmode.

Van arribar a la final després d’haver competit amb la resta d’alumnes de Batxillerat i Cicles de Gavà i Viladecans. El seu esforç ha valgut la pena i han estat mereixedors de la segona plaça del concurs.  Des del CEFP Núria aprofitem aquest espai per donar-los-hi l’enhorabona un altre cop i estem satisfets que el talent sigui mereixedor de reconeixements com aquest. 

Guanyadors concurs Innolab 2017

 

Noemí Lozano, Lalla Baryala i Isabel Izzillo guanyadores de la 3a edició  concurs Innolab

Enguany el nostre centre ha tornat a participar al concurs d’innovació del Baix Llobregat que organitza Innobaix amb els alumnes de 1r de Màrqueting i Publicitat.

Es tracta d’un concurs on els ajuntaments i empreses llencen reptes a problemàtiques existents als alumnes  de la comarca. Els estudiants, dels diferents centres del Baix Llobregat, ha de trobar solucions innovadores a aquests reptes.  Des del mes de setembre els nostres alumnes han estat aprenent tècniques d’innovació, creativitat, creació de producte, desenvolupament de plans de negoci, disseny d’imatge i marca, han après a prototipar i a defensar els seus projectes en públic.

El concurs ha passat per diferents fases, inicialment van conèixer les empreses i ajuntaments que plantejàvem els reptes, els van anar a visitar i els van explicar en que consistia el repte. Posteriorment, a través d’una plataforma virtual van anar plantejant totes les idees que se’ls hi acudien per solucionar el repte. Per aconseguir el màxim nombre d’idees van realitzar un taller que afavoria la generació d’idees.

Un cop tenien la idea definida, els alumnes van realitzar un taller de prototipatge on van plasmar els primers prototips tant virtuals com físics de les seves solucions. Finalment, a la fase acceleradora, van realitzar el pla de negoci per a la seva solució i el pla de comunicació i disseny.

Per acabar, es va realitzar un altre tall abans de passar a la final, i de tots els que van començar, 11 grups van poder anar a la final, 3 grups dels 11 del nostre centre van passar el tall. 

El passat 9 de maig a les 10 del matí, ens vam trobar a l’auditori del Citilab de Cornellà de Llobregat per presentar els projectes finalistes. El nostre centre va presentar 3 projectes finalistes, dels 6 amb que havíem començat aquest concurs.

Tots 3 grups van defensar els seus projectes amb molt de nivell. Aquest any, un d’ells va ser el guanyador del concurs i es va endur el primer premi, un viatge a Londres on es visitaran els millors espais de creació i innovació de la capital britànica.

El grup guanyador, format per 3 noies, la Isabel Izzilo, la Llalla Baryala i la Noemí Lozano (EUSAC), van presentar una proposta al repte que l’empresa  de l’Hospitalet havia llençat. El repte consistia en donar una utilitat a les tones de moqueta que genera la Fira de Barcelona. La seva solució consistia en una motxilla feta de moqueta que seria destinada als refugiats de guerra.

 

Escola d'Estiu 2017

Sembla mentida però ja hi tornem a ser!

Enguany hi tornem, i ho fem amb més activitats que mai!!! Us presentem les activitats de l'Escola d'Estiu 2017

A més a més del curs de Monitor de Lleure que organitzem conjuntament amb la Fundació Pere Tarrés i el repàs d'ESO i Batxillerat, aquest any també farem un curs de 10 hores de Manipulació d'Aliments, un curs de 30 hores de Primers Auxilis i cursos intensius d'anglès dels nivells A1, B1 i B2. (Elemental, mitjà i avançat). 

Les inscripcions estan en marxa i no es tancaran fins a l'inici del curs o fins que les places quedin exhaurides. 

 

Sumari dels cursos de l'Escola d'Estiu 2017

Formació no subvencionada:

 • Monitor de Lleure (Del 6 de juny al 10 de juliol)
 • Repàs d'ESO (Del 26 de juny al 21 de juliol)
 • Repàs de Batxillerat (Del 26 de juny al 21 de juliol)

Formació subvencionada pel consorci per a la formació contínua de la Generalitat de Catalunya

 • Manipulador d'Aliments (10 hores durant el mes de juliol)
 • Primers auxilis (30 hores durant el mes de juliol)
 • Intensiu Anglès A1 (75 hores entre els mesos de juliol i setembre, agost vacances)
 • Intensiu Anglès B1 (60 hores durant el mes de juliol)
 • Intensiu Anglès B2 (60 hores durant el mes de juliol)

 

 

Curs de Monitor de Lleure -Juny i Juliol-

 

Com ja és habitual al nostre centre, els mesos d'estiu (juny i juliol) realitzarem el Curs de monitors i monitores amb el qual els joves que el facin obtindran el Diploma Oficial de Monitor/a d'Activitats d'Educació en el Lleure Infantil i Juvenil. 

Enguany començarà el 06 de juny i finalitzarà el 10 de juny, el curs es realitzarà a les instal·lacions del centre i estarà coorganitzat per la Fundació Pere Tarrés. 

Si vols saber conèixer tota la informació referent als requisits d'accés, documentació, matrícula, cost o dates i horaris he de clica aquí!

 

13 de maig Jornada de Portes Obertes

 

El proper dissabte 13 de maig obrirem les portes del centre, de 2/4 de 10 a 2/4 de 2,  per rebre a tots aquells que estigueu interessats en els estudis que es duen a terme al CEFP Núria. El professorat del centre informarà sobre els diferents Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, així com, de les Proves d’Accés a Grau Superior

 

Dates preinscripció i matrícula curs 2017/2018!!!

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ja ha comunicat el calendari de preinscripció i matrícula de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior per al curs 2017-18:

Grau Mitjà: 

 • Dates de preinscripció:16 al 24 de maig. 
 • Dates de matrícula: Juliol (encara no s'han publicat les dates definitives)

 

Grau Superior:  

 • Dates de preinscripció: 25 a 31 de maig
 • Dates de matrícula: Juliol (encara no s'han publicat les dates definitives)

 

 

 

 El dissabte 13 de maig se celebrarà la Jornada de Portes Obertes de 9.30 a 13.30 hores!!!

 

Carlos Vez finalista al concurs dels 4 Gats

 

Enguany, en motiu del 120è aniversari de l’emblemàtic restaurant els Quatre Gats de Barcelona, els alumnes de 2n  Màrqueting i Publicitat han participar en un concurs que es va organitzar per triar un cartell commemoratiu. En Carlos Vez, alumne del CEFP, va quedar finalista del concurs, podeu veure el seu cartell a la fotografia que acompanya l’article. Aprofitem aquest espai per donar-li l’enhorabona. 

 

Nous cursos de formació professional ocupacional

 

Nous cursos de formació professional ocupacional organitzats per Qualitat i Formació:

 

En els propers dies i mesos es començaran 5 cursos diferents, es tracta de cursos per a gent a l’atur o per a persones que volen millorar professionalment.

 

Els cursos són els següents:

 

 

1. Atenció Sociosanitària a persones dependents  enInstitucions(CP N2) 470 h.

 

Nivell mínim necessariGraduat Escolar/FP1 /ESO ( o equivalent)/ CP nivell 2

 Data inici: 20 de desembre de 2016i   Data de finalització: Maig 2017

 Horari:  MATINS

 

2.Confecció i Publicació de pàgines WEB( CPN2)580 hores

 

Nivell mínim necessariGraduat Escolar/FP1 /ESO ( o equivalent)/ CP nivell 2

Data inici: Gener 2017i Data de finalització: Octubre 2017

Horari:  MATINS

 

3. Organització i gestió de magatzems (CPN3) 400 hores

 

- Curs 1: Tarda (febrer-maig 2017)

- Curs 2: Matí (juny-octubre 2017) agost festiu

   Nivell mínim necessari: FP2, Batxillerat o BUP, CFGS, prova acccés a CFGS o CP nivell 3

 

 4Anglès  170 h.(es farà prova accés) 

- A1  Horari TARDA  (febrer - maig 2017)

- A2  Horari MATÍ  (Juny - setembre 2017)

 

  5Anglès  Gestió Comercial  220 h.(es farà prova accés)

 

 

Si us voleu apuntar o necessiteu més informació truqueu al 93.638.92.73 o envieu un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., també us podeu dirigir a l’oficina de Qualitat i Formació situada al Carrer Apel·les Mestres 52-58, 08850 de Gavà.

 

 

 

 

Xerrada de logística a càrrec d'Ismael Navajas

El passat 28 de novembre, l'ex-alumne Ismael Navajas, va realitzar una interessant xerrada als alumnes de 2n d'Administració i Finances. Navajas és responsable de clients compromesos de l'operador logístic XPO Logistics. 

Clica aquí per poder veure més fotografies de la xerrada.

Des d'aquí volem donar les gràcies a Navajas la seva disposició per compartir les seves experiències rofessionals amb els alumnes que avui estan estudiant, com ell va fer fa uns anys, al Centre d'Estudis Núria.  

 

Últimes entrades