Us facilitem uns enllaços de la GENERALITAT on s'exposa detaladament tota la informació sobre les PAU (per tots els estudis universitaris) i les PAP (estudis universitaris d'educació infantil i primària): Normatives, convocatòries, exempcions, periodes d'inscripció, dates de les proves, temaris, cirteris d'avaluació...... i fins i tot models de controls de convocatòries anteriors.

Us recomanem:

 

PAU-Proves d'accés Universitat

 

PAP-Proves d'Aptitud Personal pels Graus d'Educació Infantil i Primària

 

Relació d'estudis universitaris i ponderació de les matèries de la part específica

 

Notes de tall

 

Convocatòria Preinscripció Universitària juny 2017: El termini de la convocatòria de juny de la Preinscripció a les Proves d'Accés a la Universitat 2017 per accedir a les set universitats públiques de Catalunya i a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya serà del 17 de maig  a l'1 de juny. Com cada any, la preinscripció es fa per Internet, a l’adreça:

Accesnet

 

 

Tota la informació sobre el procés de preinscripció (tràmits, terminis, estudis amb prova d'aptitud personal, vies d'accés, documentació necessària, taules de ponderació, procediment d'assignació de places, dates de matrícula universitària, entre d'altres) es pot consultar al web de la Secretaria d'Universitats i Recerca.

 

Secretaria d'Universitats i Recerca

 

 

Si necessiteu més informació podeu contactar amb l'Oficina d'Accés a la Universitat:

Podeu posar-vos en contacte amb l'Oficina d’Accés a la Universitat a l’adreça Via Laietana 2, 08003, Barcelona. També podeu contactar als telèfons 93 223 03 23 / 93 223 25 91 i a través de la bústia de contacte a l’adreça:

 

Contacte Oficina Accés a la Universitat