El CEFP Núria i la Dublin Business School han signat un acord de col·laboració per què els estudiants de cicles formatius de grau superior d’Administració i Finances i Màrqueting i Publicitat continuïn els seus estudis superiors a Dublín. Els alumnes amb el cicle d’Administració i Finances finalitzat podran accedir al tercer curs del Bachelor of Business optant així a un títol universitari. Per altra banda, els alumnes amb el cicle de Màrqueting i Publicitat finalitzant podran accedir al tercer curs de Bachelor of Business in Marketing. És tracta d’una molt bona opció per a l’alumnat ja que els dos primers anys del Bachelor queden automàticament convalidats amb l’obtenció del cicle formatiu. Posteriorment aquells alumnes que ho volguessin podrien continuar els estudis realitzant un quart curs que els permetria assolir el nivell de Grau.

Creiem que és una bona oportunitat per als estudiants per completar els seus estudis superiors, a més a més Dublín ofereix un marc ideal per desenvolupar-se  culturalment, socialment i lingüísticament en una ciutat cosmopolita, multicultural i amb moltes oportunitats de futur.

L’acord amb la Dublin Business School s’iniciarà el setembre del 2018 per als alumnes que compleixin els requisits abans esmentats.  

 


dbs2
 dbs3 dbs4

 

 

 

Generalitat fundacio certificado delsol formacio metfp whie.fw
© 2022 | CEFP Núria. Tots els drets reservats.

Search