En Gursewak Singh i en Santi Guzmán de 2n de Gestió Administrativa van viatjar el dia 10, 11 i 12 de juliol a Brussel·les, aquest viatge forma part del premi per haver quedat finalistes al concurs Talent Factory Gavà/Viladecans 2017.

El viatge va començar amb una visita pel centre de Brussel·les, van visitar la Gran Plaça, el Manneken Pis i van passejar pel cor de la capital belga tot menjant un gofre, un dolç denominació d’origen Bèlgica. Tot seguit i havent dinat es van dirigir a les instal·lacions de Finnova, una fundació europea que promou la cooperació internacional i interregional generant idees innovadores i convertint-les en projectes que puguin ser finançats per la Comissió Europea. Seguidament de Finnova es van dirigir a les instal·lacions que Microsoft té a la capital europea, un centre per a la creació i generació d’idees i per al suport a aquestes. Per acabar el dia van poder gaudir d’un sopar debat davant la Comissió Europea amb Massimiliano Dragoni, director general per a les comunicacions, xarxes, continguts i tecnologia, i amb Andrea Gerosa, Chief Thinker del lobby Think Young.

El dimarts van visitar la Delegació del Govern de la Generalitat a Brussel·les, els va rebre la directora d’ACCIÓ Ana Coelho, encarregats de promocionar l’economia catalana a Bèlgica, Holanda i Luxemburg. Posteriorment es van dirigir a l’Europarlament, van ser rebuts per Jaume Duch, Director General de Comunicació de l’Europarlament i per Francesc Gambús, Eurodiputat. Posteriorment van realitzar una visita guiada per l’Hemicicle de l’Europarlament. La jornada va acabar amb un sopar amb l’eurodiputat Gambús en un restaurant de cuina belga.

Per acabar el viatge, dimecres els van citar a la seu de la Cambra de Comerç a Brussel·les on els varen explicar les facilitats i els ajuts que poden oferir a les empreses que vulguin internacionalitzar-se i dels recursos als quals poden disposar les empreses i startups.

Va ser un viatge molt enriquidor on els alumnes van poder copsar de primera mà totes les oportunitats que es desprenen de la Unió Europea. 

Pitja aquí per veure les fotografies

 

Últimas noticias

31 Octubre 2017
28 Septiembre 2017
27 Abril 2017

Contacto

c/Apel·les Mestres, 52
08850, Gavà
936 622 113

ESCRÍBENOS

informacio@escolesnuria.cat


CENTROS CONCERTADOS DE GAVÀ Y BEGUES

Generalitat fundacio certificado 2015 delsol formacio
© 2021. CEFP Núria. Tots els drets reservats.

Search