Gursewak Singh i Santiago Guzmán, alumnes de 2n de Gestió Administrativa, han guanyat el 2n premi del Talent Factory Gavà-Viladecans 2016/2017. El premi consta d’un viatge a Brusel·les on els alumnes podran visitar projectes innovadors a escala europea i a més a més visitar la capital belga, seu de la Unió Europea.  

En Gurse i en Santi van presentar una motxilla que incorpora un llit desplegable que va dirigida als sense sostre que malviuen a les ciutats, un disseny ben estudiat, resistent i de mides acceptables per ser transportat d’un lloc a l’altre i on poder transportar les seves pertinences i a més a més poder fer servir el llit de manera còmode.

Van arribar a la final després d’haver competit amb la resta d’alumnes de Batxillerat i Cicles de Gavà i Viladecans. El seu esforç ha valgut la pena i han estat mereixedors de la segona plaça del concurs.  Des del CEFP Núria aprofitem aquest espai per donar-los-hi l’enhorabona un altre cop i estem satisfets que el talent sigui mereixedor de reconeixements com aquest. 

Últimas noticias

31 Octubre 2017
28 Septiembre 2017
27 Abril 2017

Contacto

c/Apel·les Mestres, 52
08850, Gavà
936 622 113

ESCRÍBENOS

informacio@escolesnuria.cat


CENTROS CONCERTADOS DE GAVÀ Y BEGUES

Generalitat fundacio certificado 2015 delsol formacio
© 2021. CEFP Núria. Tots els drets reservats.

Search