Divendres passat vam gaudir de la celebració de carnestoltes. Abans d’explicar el que vam fer, agrair a tots els alumnes la seva predisposició, energia, ganes i entusiasme durant tota la jornada.

Els professors, o artistes de Bollywood per un dia, van organitzar dues gimcanes, una pel matí i una altre per la tarda. Els alumnes van ser rebuts pels rebuts a les seves aules on se’ls hi va donar un passaport que constava de les diferents proves a realitzar i la localització de les mateixes, tant al centre com a les rodalies de l’escola.

Durant tot el matí i la tarda, els alumnes van anar amunt i avall fent les diferents proves que els professors tenien preparades i amb les quals obtenien una puntuació. A més a més van poder fer una parada al forn del barri per esmorzar o berenar. A les 12 els del matí i a les 18 els de la tarda, vam sortir al pati on es va fer la última prova, valoració de la disfressa, que puntuava doble i amb la qual vam fer el recompte final de punts.

Es van donar tres premis al matí i tres premis a la tarda, els tercers classificats van ser obsequiats amb un esmorzar o berenar al Forn del Barri, els segons classificats van rebre un dinar a l’Skipper i finalment els guanyadors de les dues gimcanes van rebre entrades per una sessió de Room Scape.

Un cop més gràcies a tots per participar!!!

Podeu veure totes les fotos al:

 

Racó d'imatges

 

Últimas noticias

31 Octubre 2017
28 Septiembre 2017
27 Abril 2017

Contacto

c/Apel·les Mestres, 52
08850, Gavà
936 622 113

ESCRÍBENOS

informacio@escolesnuria.cat


CENTROS CONCERTADOS DE GAVÀ Y BEGUES

Generalitat fundacio certificado 2015 delsol formacio
© 2021. CEFP Núria. Tots els drets reservats.

Search